TÜBİTAK 1003 Projesi Lisans Bursiyer Duyurusu [ 3. ve 4. Sınıfların Dikkatine ]

Bursa Teknik Üniversitesi'den Doç.Dr. T.Tugay BİLGİN'nin 1003 projesi için aşağıdaki şartlara uyan lisans bursiyer öğrencisi aranmaktadır.

 

Aranan Şartlar:

1) İyi derecede python bilmek

2) Linux (debian, ubuntu ve türevleri) bilgi sahibi olmak 

3) Qt framework'ü Python ile kullanabilmek (PyQt5 kütüphanesini) 

4) GitHub ve Bitbucket kullanabilmek

 

Not: Öğrencinin sürekli olarak Bursa Teknik Üniversitesine gidip gelmesi gerekmemektedir. GitHub ve Bitbucket üzerinden proje ilerletilecektir. Öğrenciye verilen görev ve görevleri zamanında teslim etmesi gerekmektedir.

 

 

Genel Koşulları 

(1) Tatbikat amacıyla projede yer alan, Türkiye’de kurulu yüksek öğretim kurumlarında lisans veya lisansüstü (özel öğrenci ve yabancı dil hazırlık öğrencisi hariç) eğitimlerini yapan T.C. ve yabancı uyruklu öğrenciler ile doktora sonrası araştırmacılar projelerde bursiyer olarak yer alabilirler.

(2) Lisans bursiyeri olabilme koşulları: Türkiye’de kurulu bir yükseköğretim kurumunun lisans programında 3. sınıf ve üzeri öğrencisi olmak, üniversitenin not sistemi esas olmak üzere, 5 hazırlık hariç önceki yılların ağırlıklı genel not ortalamasının en az 4 üzerinden 2,5 veya 100 üzerinden 65 olması veya bölümünde hazırlık sınıfı hariç önceki yıllara ait ağırlıklı genel not ortalamasında ilk %20 lik dilime girmiş olmak.  

 

Başvuru için turgay.bilgin@btu.edu.tr  mail atabilirsiniz. 

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [07-Kas-2019 17:11]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [07-Kas-2019 17:14]

Duyuru Görüntüleme : [694]