BİLMÖK(Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi) Öğrenci Temsilcisi Başvurusu

BAŞVURU FORMU İÇİN TIKLAYINIZ..  (Son başvuru tarihi 1 Kasım 17:00)

BİLMÖK(Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi) her yıl farklı bir üniversitenin bilgisayar mühendisliği bölümü ve/veya ilgili kulübü tarafından organize edilir. BİLMÖK, bilgisayar mühendisliği öğrencileri arasındaki etkileşimi ve iletişimi arttırarak onların mesleki ve kişisel gelişimlerine katkıda bulunmak, ülkenin bilişim alanındaki yönelimlerini belirlemek ve bu alanda gelişimine destek vermek amacıyla düzenlenen mesleki ve sosyal toplantıdır.

BİLMÖK organizasyonu bilgisayar mühendisliği öğrencileri tarafından yapılmasına rağmen, katılımcılar bilgisayar bilimleri ve bilişim teknolojilerine dair herhangi bir bölümden olabilmektedir. Kongreye her üniversitenin ilgili bölümünden resmi temsilcilerin yanı sıra ilgili bölümlerin öğrencileri, akademisyenleri, sektör temsilcileri ve mezunları da davetlidir.

16.sı düzenlenecek olan Bilgisayar Mühendisliği Öğrencileri Kongresi'nin 20-21-22-23 Şubat 2020 tarihlerinde Yeditepe Üniversitesi Bilgisayar Mühendisliği Bölümü ve Bilgisayar Topluluğu tarafından İstanbul'da, Yeditepe Üniversitesi İnan Kıraç Konferans Salonu'nda yapılması planlanmıştır.

Üniversitemizin temsilcisi olarak seçeceğimiz 1(bir) öğrencimizi kongrede, ücretsiz konaklama imkanı sağlanarak "Resmi Temsilci" olarak ilgili kongreye gönderilecektir.

Resmi katılımcılar üniversite adına, adaylık seçimlerinde oy kullanma hakkına sahiptirler.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Duyurular

İçerik Ekleme Tarihi : [28-Eki-2019 07:16]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [28-Eki-2019 07:16]

Duyuru Görüntüleme : [743]