Hakkımızda

Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmenliği Programı, 4 Profesör, 1 Doçent, 1 Doktor Öğretim Üyesi ve 1 Araştırma Görevlisi Doktor ile faaliyetlerini sürdürmektedir. Programımızda lisans düzeyinde 1. öğretim olmak üzere yaklaşık 150 öğrenci bulunmaktadır. Lisans programının temel amacı; ortaokul seviyesinde görev alacak Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmeni adaylarına alanları ve öğretmenlik formasyonu ile ilgili temel bilgi ve becerilerin kazandırılmasıdır.

Dersler akıllı tahta ve projeksiyon ile donatılmış sınıflarda yürütülmektedir. Alan derslerine ait uygulamalar için tam donanımlı iki ayrı laboratuvar mevcuttur. Öğrencilerimiz, Öğretmenlik Uygulaması ve Okul Deneyimi dersleri kapsamında Milli Eğitim Bakanlığı'na bağlı ortaokullarda staj yapmaktadırlar. 

Mezunlarımız Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Öğretmeni olarak ortaokul düzeyinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı eğitim kurumlarında görev alabilmektedirler. Ayrıca Eğitim Bilimleri Enstitüsü Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bilim Dalı programı kapsamında yüksek lisans ve doktora eğitimine devam edebilmektedirler.

Anasayfaya Dön

İçerik Oluşturma Tarihi : [21-Kas-2019 12:33]

İçerik Son Değişiklik Tarihi : [25-Oca-2024 09:14]

İçerik Görüntüleme : [3.135]