Biz Sevgimizle Ektik, İnşallah Bereketleriyle Büyürler

Üniversitemizin 25-30 yıllık fiberoptik altyapısını yenileyip, her türlü afete karşı güvenli bir ortamda kurulacak sistem odasına aktif cihazların takılmasıyla birlikte yeni bir merkezden yönetilmesi zorunluluğu nedeniyle Yapı İşleri ve Teknik Daire Başkanlığı’nın çabalarıyla kısa süre içinde tamamlanan yeni Bilgi İşlem Daire Başkanlığı binamızın etrafı çalışan personel tarafından ağaçlandırıldı.
    Önümüzdeki 40 yıl boyunca üniversitemizin bilişim altyapısının yönetileceği binanın etrafına yaklaşık 30 ağaç diken Bilgi İşlem Daire Başkanlığı çalışanları, “Biz sevgimizle ektik, inşallah bereketleriyle büyürler” dileklerini ilettiler.
       Yakında resmi açılışı yapılacak olan BİDB hizmet binası ve Sistem Yönetim Merkezi Bursa UludağÜniversitesi’ne şimdiden hayırlı olsun.

Haber Tarihi : [16-Oca-2019]

Haber Görüntüleme : [2.837]