Bursa Uludağ Üniversitesi
Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
Kayseri'de Düzenlenen V. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayına Katıldık
 Kayseri'de Düzenlenen V. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayına Katıldık

30 Kasım- 1 Aralık 2023 tarihleri arasında Erciyes Üniversitesi tarafından Öncelikli Alanlar Eksenli Araştırma Grupları İş Birlikleri” teması ile 5. Araştırma ve İnovasyon Çalıştayı düzenlendi.

                Çalıştaya, bölümümüz öğretim üyesi Doç. Dr. Recep GÖRGÜLÜ davetli olarak katılım sağladı. İki gün süren çalıştayın ilk gününde farklı disiplinlerden araştırma gruplarının tanıtımını ve araştırmacılar arası iş birliğini artırmaya hedefleyen çalıştayda, her bir araştırma grubu farklı oturumlarda çeşitli sunumlar yaptı. Çalıştayın ikinci gününde ise araştırmacılar küçük gruplar halinde bir araya gelerek çalışmaları hakkında odak görüşme toplantıları yaptı.

                Üniversitemizi temsilen AR-GE Koordinatörü Prof. Dr. Hüseyin Aksel EREN ile Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Bilgen OSMAN ve Sağlık Bilimleri Enstitü Müdürü Prof. Dr. Gülşah Çeçener’ de kendi araştırma gruplarını temsilen çalıştaya davetli olarak katıldılar.

                Çalıştaya Türkiye Bilimsel ve Teknolojik Araştırma Kurumu (TÜBİTAK) Başkanı Prof. Dr. Hasan Mandal çevrimiçi olarak katıldı ve TÜBİTAK projeleri hakkında önemli bilgiler verdi. Ülke genelinden 600’ün üzerinde katılımcının yer aldığı çalıştay güncel araştırma konularının ele alındığı ve önemli proje kapsamları hakkında bilgilerin paylaşıldığı verimli bir etkinlik olarak değerlendirildi.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [06-Ara-2023]

Haber Görüntüleme : [119]