Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
Floor Curling dersi kapsamında Kestel Olimpik Buz Pateni & Buz Hokeyi Salonu’na etkinlik düzenlendi.

Fakültemiz Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Floor Curling dersi kapsamında, Dekan Prof. Dr. Ramiz Arabacı, ders yürütücüsü Doç. Dr. Recep Görgülü, Fakülte Sekreteri Fatih Rüştü Gökçen ve bölümümüz öğrencileri ile Kestel Olimpik Buz Pateni & Buz Hokeyi Salonu’na etkinlik düzenlendi.

Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Turan Yavuz, fakültemizden giden ekibe tesisi gezdirdi ve ardından Curling Antrenörü İrem Bağadur ve Buz Pateni Antrenörü Seda Takar ile öğrencilerimiz  Curling deneyimini yaşadı.

Curling eğitimi sonrası öğrencilerimiz antrenörler eşliğinde buz pateni yaptı. Müdür ve antrenörlere dersimize olan katkılarından ve misafirperveliklerinden dolayı teşekkür ediyoruz

Haber Tarihi : [28-Kas-2023]

Haber Görüntüleme : [129]