Bursa Uludağ Üniversitesi
!-Birim Bilgisi Yok-!
ENG
12. Uluslararası Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Kongresine Ev Sahipliği Yapacağız

20-22 Ekim 2023 tarihleri arasında Kütahya Dumlupınar Üniversitesi'nde gerçekleşen 11. Uluslararası Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Kongresine Dekanımız Prof. Dr. Ramiz Arabacı, Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Bölümü Bölüm Başkanımız Prof. Dr. Nimet Haşıl Korkmaz, araştırma görevlileri ve öğrencilerimiz ile katılım sağlandı. Kongre bitiminde yapılan görüşmeler sonucu 12. Uluslararası Beden Eğitimi ve Spor Öğretmenliği Kongresi’nin, 2024 yılında Bursa Uludağ Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi tarafından organize edilmesine karar verildi. Kurucusu olduğumuz kongrenin tekrar Bursa'da düzenlenecek olmasından dolayı mutluluk ve gurur duyuyor, tüm iç ve dış paydaşlarının desteğini bekliyoruz.

Haber Tarihi : [23-Eki-2023]

Haber Görüntüleme : [122]