YENİ ÖĞRENCİ ANKETİ

Değerli  öğrencilerimiz,

Antrenörlük Eğitimi Bölümü'nde eğitim kalitesini arttırmak ve sunulan hizmetlere yönelik görüş ve düşüncelerinizi almak amacıyla oluşturulmuş olan bu ankette vereceğiniz katkı, ileriye dönük eğitim ve öğretim faaliyetlerinin kalitesini iyileştirme çalışmaları kapsamında da oldukça önemli rol oynayacaktır. Anketlerden elde edilen ortak sonuçlar analiz edilip yorumlanarak öğrencilerimizde dahil bütün paydaşlarımızla paylaşılacaktır.

Lütfen anketi dikkatli ve tarafsız bir şekilde doldurunuz. Bölümümüzü seçmenizde rol oynayan faktörlerin ve beklentilerinizin tespit edilmesi, siz öğrencilerimizin memnuniyet düzeyinin artırılması ve daha başarılı Antrenörlük Eğitimi Bölümü mezunları verebilmemiz açısından önemlidir.

Şimdiden bu anket çalışmasını doldurarak vereceğiniz katkı ve destek için teşekkür ediyor, başarılı ve mutlu bir eğitim-öğretim süreci geçirmenizi diliyoruz.

ANTRENÖRLÜK EĞİTİMİ BÖLÜMÜ BAŞKANLIĞI

YENİ ÖĞRENCİ ANKETİ: