Kariyer Planlaması Dersinin Söyleşi Konuğu: Ersel UZGUR
 Kariyer Planlaması Dersinin Söyleşi Konuğu: Ersel UZGUR

Bölümümüzün Kariyer Planlaması dersi kapsamında söyleşi programları tüm hızıyla devam etmektedir. Söyleşi programının bu haftaki konuğu UEFA Pro Lisans Sahibi Ersel UZGUR, 08.12.2021 Çarşamba günü saat:10:30'da Mete Cengiz Kültür Merkezi Özel Harekat Polis Memuru İlyas Kaygusuz Salonunda öğrencilerle bulaşacaktır. 

Tüm öğrencilerimiz davetlidir.

 

 

Ersel UZGUR kimdir?

Ersel Uzgur, (d. 1 Ocak 1967, Bursa), Türk eski futbolcu ve teknik direktördür. En son Süper Lig ekiplerinden Bursaspor'u çalıştırmıştır. Bursaspor'un efsane futbolcularından biridir.

 

Futbolculuk kariyeri

Genelde profesyonel olarak Marmara Bölgesi'nin ekiplerinde futbol oynadı. Son olarak 2000-2001 yılları arasında Bursa Oyak Renaultaspor 'da oynadı ve sözleşme bitimi aktif futbolu bıraktı. Milli Takım kadrolarında futbolcu olarak her yaş grubunda yer almıştır. Antrenörlük ve futbolculuk hayatında her ligde şampiyonluk yaşamıştır.

 

Teknik direktörlük kariyeri

Futbol vedasından sonra antrenörlük yapmaya karar verdi ve ilk antrenörlük deneyimini 1995 yılında Kestelbelediyespor'da yardımcı antrenörlük görevini üstlenerek edindi. Ardından birçok takımda yardımcı antreönrlük görevini üstlendı. Ardından Yılmaz Vural, Ertuğrul Sağlam gibi teknik direktörler için yardımcı antrenörlük yapmaya başladı.

 

Ankaragücü

2004-2005 yıllarında MKE Ankaragücü'nde Yılmaz Vural'ın yanında yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Medical Park Antalyaspor

2005-2007 sezonunda MP Antalyaspor'da Yılmaz Vural döneminde yardımcı antrenör olarak aldı.

Manisaspor

2008 yıllarında Manisaspor'da Yılmaz Vural'ın yanında yardımcı antrenör olarak görev yaptı.

Bursaspor

2008-2009 sezonunda Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam'ın göreve gelmesiyle yardımcı antrenör olarak göreve başladı.

Bursaspor

2012-2013 sezonunda Bursaspor'da Ertuğrul Sağlam'ın istifasıyla geçici olarak Bursaspor'da teknik direktör'lük görevine getirilmiştir.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Güncel Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [01-Ara-2021]

Haber Görüntüleme : [1.224]