BUÜ’den Coşkunöz’e işbirliği ziyareti

 

Bursa Uludağ Üniversitesi (BUÜ) Yönetimi, Türkiye’nin önemli kuruluşlarından biri olan Coşkunöz Holding ve Coşkunöz Eğitim Vakfı’na işbirliği ziyaretinde bulundu.

BUÜ Rektörü Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Cafer Çiftçi ve Prof. Dr. Zekeriyya Arı, Mühendislik Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Adem Akpınar, bölüm başkanları, birim sorumluları ve akademisyenlerin bulunduğu heyet, Coşkunöz Holding Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz Aktaş tarafından ağırlandı. Ziyarette yürütülen ikili işbirlikleri ve yeni proje ortaklıkları konusunu ele alındı.

PROJE ORTAKLIĞI ARTARAK DEVAM EDECEK

Bursa Organize Sanayi Bölgesi’ndeki fabrikada verimli bir toplantı gerçekleştirdiklerini kaydeden Rektör Prof. Dr. Ferudun Yılmaz, hali hazırda güçlü oldukları Üniversite-Sanayi işbirliğinin daha da geliştirilmesi için iş dünyası temsilcileriyle yakın temaslarda bulunmaya devam ettikleri belirtti. Prof. Dr. Ferudun Yılmaz; “Yarım asırlık bir akademik geçmişe sahibiz. Sadece Bursa’nın değil, Türkiye’nin akademik ve bilimsel hafızasını oluşturuyoruz. Aynı zamanda Türkiye’deki 23 araştırma üniversitesinden birisiyiz. Teorik bilgilerimizi, sanayicimizin pratik deneyimiyle birleştirmek ve ortak bir kazanç elde etmek istiyoruz. Bu kapsamda belli aralıklarla Bursa’nın ve Türkiye’nin önde gelen sanayi kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Coşkunöz Holding, sadece şehrimizin değil ülkemizin de en güçlü işletmeleri arasında yer alıyor. Geçmişte çok kıymetli işbirlikleri yaptık ve gelecekte de bu işbirliğinin güçlenerek sürdürülmesini istiyoruz. Bu kapsamda Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Oya Coşkunöz Aktaş ve yöneticileriyle bir araya geldik. Fabrikalarını ve Eğitim Vakfı’nı gezdik. Çalışmalara dair bilgiler aldık. Son derece verimli bir de toplantı yaptık. İnşallah birlikte kıymetli projelere imza atmaya devam edeceğiz. Nazik ev sahiplikleri ve desteklerinden ötürü kendilerine teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

COŞKUNÖZ: KAPIMIZ HER ZAMAN AÇIK

Coşkunöz Holding ve Coşkunöz Eğitim Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Oya Coşkunöz Aktaş ise Bursa Uludağ Üniversitesi’nin akademik ve bilimsel deneyimlerinden daha fazla yararlanmayı arzu ettiklerini vurguladı. Aktaş, üniversite yönetimine ziyaretlerinden ötürü teşekkür etti.

Sosyal-Paylaşım

Anasayfaya Dön Son Haberler Haber Arşiv

Haber Tarihi : [07-May-2024]

Haber Görüntüleme : 494 - 6